Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.
Отче наш, Иже еси на небесех!
Да святится имя Твое,
да приидет Царствие Твое,
да будет воля Твоя,
яко на небеси и на земли.
Хлеб наш насущный
даждь нам днесь;
и остави нам долги наша,
якоже и мы оставляем
должником нашим;
и не введи нас во искушение.
Но избави нас от лукаваго.
Яко на всё есть Твое царство, и сила,
и слава Отца и Сына и Святого духа
ныне и присно и во веки веков.
Аминь.
Верую во единого Бога Отца Вседержителя,
Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым.
И во единаго Господа Иисуса Христа, Сына Божия,
Единороднаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век,
Света от Света, Бога Истинна от Бога Истинна,
рожденна, несотворенна, Единосущна Отцу,
Им же вся быша.
Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с Небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы и вочеловечшася.
Распятаго же за ны при Понтийстем Пилате,
и страдавша, и погребенна.
И воскресшаго в третий день по Писанием.
И возшедшаго на Небеса, и седяща одесную Отца .
И паки грядущаго со славою судити живым и мертвым,
Его же Царствию не будет конца.
И в Духа святого, Господа, Животворящаго,
Иже от Отца исходящаго, Иже со Отцем и Сыном
споклоняема и сславима, глаголавшаго пророки.
Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь.
Исповедую едино крещение во оставление грехов.
Чаю воскресения мертвых, и жизни будущаго века.
Аминь.
Богородице Дева услыши обращение мое, присланная Мария прикоснись ко мне и очисти душу мою светом своим и дай почувствовать тепло руки Твоей на плече моем, очисти скверны с головы и ушей моих и дай услышать робкое дыхание и короткую, тихую речь, послании Твоих во дни и ночи. Богоявленная сними с глаз моих неверие мое и позволь проснутся душе моей, от сна вечного и увидеть яркий свет от лица твоего краснозлатое одеяние Твое, раба твоего (раб твоих) (назвать вслух свои имена родных,детей,друзей) О Достойная Благочестивая Царице ангелов,архангелов,серафимов и херувимов. Благословенная, Мария, умоли и попроси Отца нашего даровать нам свою помощь, силу и знания победить и расстричь зло сатанинскую тьму мечом,огнем и Крестом Животворящим на прогнание всякого супостата сцелителю свяго настави и научи нас творить Волю Отца Господа Бога нашего в помощь всем людям, природе и земле матушке ,во веки веков. Аминь.
Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако пусть погибнут бесы от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняя бесы силою на тебе пропятого Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе, Крест Свой Честный, на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь.
Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится.
Речет Господеви: Заступник мой еси и прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него.
Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна,
плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его.
Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни,
от вещи во тме переходящия, от сряща, и беса полуденнаго.
Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится:
обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши.
Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое.
Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему:
яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих.
На руках возмут тя, да некогда преткнеши о камень ногу твою:
на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия.
Яко на Мя упова, и избавлю и:
покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби,
изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его,
и явлю ему спасение Мое.
О всехва́льный, святы́й великому́чениче и чудотво́рче Гео́ргие! При́зри на ны ско́рою твое́ю по́мощию и умоли́ Человеколю́бца Бо́га, да не осу́дит нас, гре́шных раб Божия (имена свои,родителей,детей и друзей), по беззако́ниям на́шим, но да сотвори́т с на́ми по велицей Свое́й ми́лости. Изря́днее же да огради́т нас святы́х А́нгел Свои́х ополчением, во е́же избавитися нам по исхо́де на́шем из жития́ сего́ от ко́зней лука́ваго и тя́жких воздушных мыта́рств его́ и неосужде́нным предста́ти Престо́лу Го́спода сла́вы. Услы́ши нас, страстоте́рпче Христо́в Гео́ргие, и моли́ за ны непреста́нно Триипоста́снаго Влады́ку всех Бо́га, да благода́тию Его́ и человеколю́бием, твое́ю же по́мощию и заступле́нием обря́щем ми́лость со А́нгелы и Арха́нгелы и все́ми святы́ми одесну́ю Правосу́днаго Судии́ ста́ти и Того́ непрестанно сла́вити со Отце́м и Святы́м Ду́хом ны́не, и при́сно, и во ве́ки веко́в. Аминь.
О, Господи, Боже Великий, Царю безначальный, пошли Архангела Твоего Михаила на помощь всем людям живущим на земле и рабам Твоим (имярек). Защити, Архангеле, нас от всякие прелести дьявольские, от всяких врагов видимых и невидимых. О, Господень Великий Архангеле Михаиле! Демонов сокрушитель, запрети всем врагам, борющимся с человеком, и сотвори их яко овцы, и смири их злобные сердца, и сокруши их, яко прах перед лицем ветра. О, Господень Великий Архангеле Михаиле! Шестикрылый первый Князь и Воевода Небесных Сил — Херувимов и Серафимов, буди нам помощник во всех бедах, скорбях, в печалях, в пустыни и на морях тихое пристанище. О, Господень Великий Архангеле Михаиле! Избави нас от всякия прелести диавольския, егда услышишь нас, грешных, молящихся Тебе, и призывающих имя Твое Святое. Ускори нам на помощь и побори всех, противящихся нам, силою Честнаго и Животворящего Креста Господня, молитвами святых Апостолов, Святителя Чудотворца Николая,и Андрея Христа ради юродивого, св. пророка Илии и всех святых великомучеников: Пантелеймона, Екатерины, Анастасии, св. мучеников Никиты и Евстафия, преподобного Серафима Саровского ,Сергия Радонежского, Антония, Феодосия Печерских и всех преподобных отцов наших, от века Богу угодивших и всех святых Небесных Сил. О, Господень Великий Архангеле Михаиле! Помоги нам грешным (имярек) и избавь нас от труса, потопа, огня, меча и напрасной смерти, от великого зла, от врага льстиваго, от бури поносимой, от лукавого избавь нас всегда, ныне и присно, и во веки веков. Аминь. Святой Архистратиг Божий Михаил, молниеносным мечом Твоим отжени от нас раб Божьих духа лукавого, искушающего и томящего мя. Аминь.
О всесвяты́й Нико́лае, Уго́дниче преизря́дный госпо́день, те́плый наш засту́пниче и везде́ в ско́рбех ско́рый помо́щниче! Помози́ нам, гре́шным и уны́лым рабам Божьим(имена) , в настоя́щем сем житии, умоли́ го́спода Бо́га дарова́ти нам оставле́ние всех наших грехо́в, ели́ко согреши́х от ю́ности нашей, во всем житии нашем, де́лом, сло́вом, помышле́нием и все́ми нашими чу́вствы; и во исхо́де души́ наших помози́ нам окая́нным, умоли́ Го́спода Бо́га всея́ тва́ри соде́теля, изба́вити нас воздушных мыта́рств и ве́чнаго муче́ния: да всегда́ прославля́ю Отца́, и Сы́на, и Свята́го Ду́ха, и твое́ ми́лостивное предста́тельство, ны́не и при́сно, и во ве́ки веко́в. Ами́нь.
О пречу́дный о́тче Серафи́ме, вели́кий Саро́вский чудотво́рче, всем прибега́ющим к тебе́ скоропослу́шный помо́щниче! Во дни земна́го жития́ твоего́ никто́же от тебе́ тощ и неуте́шен оты́де, но всем в сла́дость бысть ви́дение ли́ка твоего́ и благоуве́тливый глас слове́с твои́х. К сим же и дар исцеле́¬ний, дар прозре́ния, дар немощны́х душ врачева́ния оби́лен в тебе́ яви́ся. Егда́ же призва́ тя Бог от земны́х трудо́в к небе́сному успокое́нию, николи́же любы́ твоя́ преста́ от нас, и невозмо́жно есть исчи́слити чудеса́ твоя́, умно́жившаяся, я́ко зве́зды небе́сныя: се бо по всем конце́м земли́ на́шея лю́дем Бо́жи¬им явля́ешися и да́руеши им исцеле́ния. Тем же и мы вопие́м ти: о прети́хий и кро́ткий уго́дниче Бо́жий, дерзнове́нный к Нему́ моли́твенниче, николи́же призыва́ющия тя отрева́яй! Вознеси́ о нас благомо́щную твою́ моли́тву ко Го́споду сиялюдей болящих(имена) да да́рует нам вся благопотребная в жи́зни сей и вся к душе́вному спасе́нию поле́зная, да огради́т нас от паде́ний грехо́вных и и́стинному покаянию да научи́т нас, во е́же беспреткнове́нно вни́ти нам в ве́чное Небе́сное Ца́рство, иде́же ты ны́не в незаходи́мей сия́еши сла́ве, и та́мо воспева́ти со все́ми святы́ми Живонача́льную Тро́ицу во ве́ки веко́в. Ами́нь. Отче Серафима исцели рабов(раба) Божьего (имя болящего)
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь. Аллилуйя.-9 раз. Слава Отцу и Сыну и Св.Духу. Аминь. Господи помилуй-3 раза. Слава Тебе Боже наш, Слава тебе, Слава Тебе Боже наш, Слава Тебе, Слава Тебе Боже наш, Слава Тебе.Аллилуйя-9раз, Слава Отцу и Сыну и Святому Духу и ныне и присно и во веки веков. Аминь. Слава Боже наш Слава Тебе.
Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, иже везде сый и вся исполняяй, сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны(имя своё), и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наши. Аминь. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу и ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Достойно есть яко воистинну блажити Тя, Богородицу, Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога нашего. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу Тя величаем. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу ныне и присно и во веки веков.Слава Отцу и Сыну и Святому Духу ныне и присно и во веки веков .Слава Отцу и Сыну и Святому Духу и ныне и присно и во веки веков.Аминь.
О, Господи Боже Великий Отец мой, пошли Господи Архангелов Твоих Михаила, Гавриила, Уриила, Задкиила, Иофиила, Чамуила, Рафаила и Загиэля. Всех бесплотных небесных сил серафимов, херувимов и элохимов для очищения земли матушки и от зла расстли и победи сенью осении нашу землю матушку и всей твари живущие на твоей земле и всех людей исцели болящих рабов Божьих (имена за кого просите,можно за себя). Господи Отец наш, одень защиту на всех людей (имя свое и своих близких), чтоб не приблизилось зло и не искушали лукавые супостаты этих людей, осени их сенью и наполни их светом, любовью, вычти и причти все сущности и негативные мысли в этих людях которые находятся не по твоей воли, Отец мой. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу и ныне и присно и во веки веков . Аминь. (Слава Тебе Боже наш, Слава Тебе -3 раза.) Аллилуйя-9 раз,( Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь-3 раза.)Слава Тебе Боже наш, Слава Тебе-3раза.
Господи Отец мой услыши меня и обращение моё, я люблю тебя всем сердцем и душою, люблю господи все, что Ты создал все планеты, звёздочки, всё и вся, которые находятся во в нашей вселенной, люблю всех людей, близких, родственников (имена родных,детей,друзей и т.д.) Господи, люблю живую и не живую природу, люблю землю матушку. Аминь! Слава Отцу и Сыну и Святому Духу ныне и присно и во веки веков. Аминь-3 раза.
Господи Иисусе Христе Сыне Божий и учитель наш, помилуй нас и наставь путем Христовым Твоим заповедей на путь истинный нас и всех людей наших, которые живут на земле. Аминь. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, моли́тв ра́ди Пречи́стыя Твое́я Ма́тере, преподо́бных и богоно́сных оте́ц на́ших и всех святы́х, поми́луй меня (имя). Ами́нь. Сла́ва Отцу́ и Сы́ну и Свято́му Ду́ху, и ны́не и при́сно и во ве́ки веко́в. Ами́нь.
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу и ныне и присно и во веки веков .Аминь. Благодарю Тебя Отец мой за помощь и неспошли всех ангелов и архангелов на помощь и для исцеления людей Божих. Аминь! Благодарю всех ангелов и архангелов , серафимов и херувимов за помощь. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Читать молитвы каждый день и по 9 раз каждую.
Экзорцизм,вычитка,очищающая молитва
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12016-12-14 15:58:30
Страница: 1